Centrul Informațional Agricol +373 22 50 20 20
Linia anticorupție +373 22 23 23 94

Iarmarocul Internațional de Produse Organice și Naturale Natura FOOD (7-9 octombrie 2016)22.08.16 - Chișinău

Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare informează că, în perioada 7-9 octombrie curent, în or. Lodz, Polonia, va avea loc cea de-a IX ediție a Iarmarocului Internațional de Produse Organice și Naturale Natura FOOD.

Natura FOOD reprezintă cel mai mare eveniment de specialitate din Polonia, cu participarea anuală a cca. 350 de companii din state precum Lituania, Ungaria, Italia, Cehia, Germania și Spania.

Conform organizatorilor, anual evenimentul este vizitat de cca 12 mii persoane, din care peste 50% sunt producători, procesatori, manageri, distribuitori, retaileri, etc.

Aceasta reprezintă o platformă de stabilire a contactelor directe (B2B), de a prezenta  produse noi, precum și de a penetra piața poloneză, cu organizarea unui șir de seminare și întrevederi sectoriale pentru toți exponenții din domeniul produselor ecologice.

În cadrul acestuia, vor fi organizate forumuri, precum Congresul BioEconomiei; a II ediție a Forului ECO; Forul BioAfacerilor. Aici va avea loc și decernarea Medaliei de Aur al NATURA FOOD, oferite în 6 categorii, atât pentru produse poloneze cât și din alte state.

Cele mai recente informații privind evenimentul pot fi accesate pe pagina web a evenimentului http://naturafood.pl/