Centrul Informațional Agricol +373 22 50 20 20
Linia anticorupție +373 22 23 23 94

INVITAȚIE PENTRU PRESĂ: lansarea apelului nr. 5 pentru participare la programul de granturi investiționaleMinisterul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova, Agenția pentru Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) și Unitatea Consolidată pentru Implementarea și Monitorizarea Proiectelor în domeniul agriculturii, finanțate de Banca Mondială (UCIMPA), invită reprezentații mass-media la conferința de lansare a apelului nr. 5 pentru participare la programul de granturi investiționale ”Facilitarea Accesului la Piețele de Desfacere” în cadrul Proiectului Agricultura Competitivă (MAC-P).

Conferința se va desfășura la sediul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, bd. Ştefan cel Mare, 162, et. 4, bir. 405, în ziua de joi, 13 aprilie 2017, începând cu ora 10:00.

La eveniment vor participa:  Iurie UȘURELU, Viceministru al Agriculturii și Industriei Alimentare, Nicolae Ciubuc, Director al Agenției pentru Intervenție și Plăți pentru Agricultură și Liviu Gumovschi, Director executiv al Unității Consolidate pentru Implementarea și Monitorizarea Proiectelor în domeniul agriculturii, finanțate de Banca Mondială.

NOTĂ:  Programul de granturi investiționale ”Facilitarea Accesului la Piețele de Desfacere” este parte a Proiectului Agricultura Competitivă în Moldova (MAC-P) și vizează îmbunătăţirea performanţelor producătorilor agricoli prin crearea grupurilor de producători, sporirea competitivităţii producţiei horticole şi, în final, facilitarea şi diversificarea accesului pe pieţele de desfacere. 

Înregistrarea participanților va începe la ora 09:30