Centrul Informațional Agricol +373 22 50 20 20
Linia anticorupție +373 22 23 23 94

Eduard Grama a fost prezent la cea de-a 15-a aniversare a C.Î. „Agrostoc”17 februarie 2017

Azi, 17 februarie, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare Eduard Grama a participat la Adunarea Anuală a Membrilor Cooperativei de Întreprinzător „Agrostoc”, eveniment îmbinat cu celebrarea aniversară de 15 ani de activitate.

În cadrul adunării au fost prezentate rezultatele pentru perioada 2001-2016, raportul financiar consolidat de activitate al anului 2016 și raportul comisiei de revizie și repartizarea profilului pentru 2016.

Eduard Grama a declarat că Agrostoc joacă un rol important în Republica Moldova. Actualmente este cea mai solidă Cooperativă pe plan naţional şi cu toată forma organizatorică „Cooperativa de Întreprinzător” este una din cele mai performante şi calitative forme de activitate comună, ce asigură o motivare şi stimulare economică, financiară și profesională.

„Cooperativa de Întreprinzător „Agrostoc” a fost, este şi va fi un partener garantat cu Ministerul Agriculturii, dar și cu producătorii din sectorul agricol”, a punctat ministrul.

Totodată, ministrul a transmis felicitări celor care au pus bazele fondării Cooperativei „Agrostoc”, precum și tuturor membrilor.

„Vreau să felicit conducerea cooperativei, dar și membrii cu această vârstă frumoasă. Vă doresc să vă măriți echipa cu alți profesioniști și să vă promovați reușitele pe  plan intern și extern. Vă urez spor la muncă și reușite substanțiale. Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare va fi mereu alături de agricultori pentru a colabora”

Cooperativa de Întreprinzători Agrostoc a fost fondată la 16 august 2001 de către 15 magazine agricole înfiinţate în cadrul programului USAID/CNFA – agromagazine.