Centrul Informațional Agricol +373 22 50 20 20
Linia anticorupție +373 22 23 23 94

ÎNTREVEDERE CU AMBASADORUL ROMÂNIEI DANIEL IONIȚĂMinistrul Agriculturii și Industriei Alimentare Eduard GRAMA l-a primit pe 8 februarie, pe Excelența Sa Daniel Ioniță, Ambasadorul României în Republica Moldova. Oficialii au discutat despre acordurile bilaterale în domeniul agriculturii și posibilitatea inițierii unor noi colaborări. 

La întrevederea de  miercuri 8 februarie,   cu Excelența Sa Daniel Ioniță, Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare Eduard GRAMA a subliniat excelenta cooperare în domeniul agro-alimentar  dintre cele două țări, precum și sprijinul constant de care se bucură țara noastră din partea colegilor din România. Totodată s-a discutat despre fortificarea relețiilor comerciale în domeniul agro-alimentar și despre potențialul domeniului agrar al Republicii Moldova. 

La rândul său Ambasadorul român a reiterat sprijinul României pentru parcursul european al Republicii Moldova precum și susținerea proiectele investiționale care  au drept scop modernizarea sectorului agricol. Totodată dl Daniel Ioniță a menționt despre faptul că Republica Moldova rămîne un partener important  pentru România în diferite domenii cu precum și în domeniul agrar.

Cu ocazia  acestei întîlniri Ministrul Eduard GRAMA  a lansat prin  întermediul dlui ambasador  Daniel Ioniță o invitație în Republica Moldova  a  omolugului său Român.