Lista candidaților învingători ai concursului


 

Candidatul desemnat cîștigător al concursului la funcția de șef al Direcției industrie alimentară este dna Blîndu Stela

 


  

Candidatul care a promovat concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacante de consultant superior al Serviciului analiza prețurilor de piață –  Taras Cristian

 


  

Candidatul care a promovat concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacante de consultant superiorl al Direcţiei îmbunătățiri funciare și fond funciar –  Negruța Gabriela

 


 

Candidatul desemnat învingător la concursul pentru ocuparea funcției vacante de consultant principal al Serviciului îmbunătățiri funciare și fond funciar -  Necruțu Nicoleta.

 


 

Candidatul care a promovat concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacante de consultant principal al Direcţiei medicină veterinară și siguranța alimentelor de origine animală – Mutu Denis

 


 

Învingătoare a concursului pentru ocuparea funcției publice vacante de consultant principal al Direcţiei politici în sectorul vegetal este desemnată Cebotari Elena.

 


 

 Învingătoare a concursului pentru ocuparea funcției publice vacante de consultant principal al Secției juridice este desemnată Coica Aliona.

 


  

Învingătoare a concursului pentru ocuparea funcției publice vacante de consultant principal al Direcției analiză, monitorizare și evaluare a politicilor este desemnată Mura Ana.

 


  

Învingător al concursului pentru ocuparea funcției vacante de consultant principal al Serviciului industria alimentară pe segmentul animal din cadrul Direcției politici în sectorul zootehnic este desemnată dna Ciubeica Cristina.

 


 

Învingător al concursului pentru ocuparea funcției vacante de consultant principal al Serviciului cercetare, învățământ și consultanță în agricultură este desemnată dna Rusnac Cristina.